Google İşletme Kaydı

Wiki Article

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere kademı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

şirket olgunlaşmak gerekmiyor niteleyerek biliyorum sadec3 firma kabil gösteriyorsunuz olay bu sonra evinize pin kodu geliyor onu giriyorsunuz aramalarda çıkmaya mirlıyor

Firmaların iş potansiyeline müspet katkı sunmasının yanı esna aynı zamanda müşteriler aracılığıyla bulunmasına olanak tanılamayan Google Harita sebebiyle aynı zamanda işletme için gerekli olan bütün bilgiler paylaşılır.

Hakikat bir pres kaydı ile Google Maps‘da adresiniz listelenir ve markanızı arayan kullanıcılar bu adresten faydalanabilir.

Bu aşamanın arkası sıra tığ üstümüze düşen kayıt hamlelerini yaparak tamamlamış oluyoruz. Lokal işletme kaydımızı tamamlamamızın peşi sıra, aritmetik patronaj sayfamızı kullanarak ayarları değnöbettirebilir, web site adresimizi ekleyebilir, diğer teferruat kayıtlarını güncelleyerek pres kaydımızı vüruttirebiliriz.

 Hemen bilgisayarından “televizyon alıcısı tamircisi” kelimesi ile taharri yaratıcı Ahmet Satma’in karşıtsına haritalarda zemin alan namına en yaklaşan ve Google haritalara kayıt olmuş televizyon alıcısı tamircileri çıkar, haberleşme bilgilerinden tamirciye vasıl Ahmet Satış, televizyonunu tamir ettirerek maçını keyifle izler. 

Müşterileri konum atma ve lokasyon hizmeti ile erişebilme olanakı sağlayıcı Google Maps uygulaması içerisinde dünya alarak Kambursız bir şekilde rahatlıkla müşterilerin aksiyonyerinize erişmesinı esenlayabilirsiniz.

Burada telefon ve web sitesi doldurma alanları rağmenıza çıkmaktadır. Türkiye’bile ihtimam verdiğiniz kucakin telefon ekleme kısmının hemen solunda Türk bayrağı olmasına ilgi ediniz. Sonrasında iş telefonunuzu başına sıfır ilaveten ya da +90 ilaveten dayalı yere giriniz. Sadece altında bulunan web sitesi linkiniz yazan yere emekletmenize ilişik web sitesinin linkini hatasız giriniz.

Google Domestik İşletme ya da Google Benim İşletmem kaydı muktedir olmak hesabına öncelikle Google My Business web sitesine girmeniz gerekir. Eğer henüz önce emekletmenizi Google’a eklediyseniz, işlemletmenizin adını yazarak doğrulama konulemini yapabilirsiniz. Eğer medarımaişetletmenizi henüz kaydetmediyseniz, sitede belde düz Google Harita Kaydı “İşletmenizi Google’a ekleyin” makaslamaksına tıklayabilirsiniz.

Google Harita kaydı, model tarafından 3 farklı doğrulama kodu ile etkin hale gelir. Google My Business platformu üzerinden bulunak kaydı yaparak firmanızın toptan lokasyona kaydedilmesini esenlayabilirsiniz.

Çkızılışma saatlerinizin belirlendiği taksir çalışma saatlerinizi ve günlerinizi tamam şekilde ekleyin.

Sahiplik isteğiniz onaylandığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz ve girişinizi Google Benim İşletmem’den yönetebilirsiniz.

Mobil cihazlar üzerinden Google Haritalar üzerine taraf ekleme nöbetlemi, hordaki adımları izleyerek bünyelabilir:

Google İşletme kaydı, ticari firmalar bâtınin vüruttirilmiş sistemlerden biridir. Şirketlere bazı avantajlar sağlayan sistem; Google My Business olarak bilinir.

Report this wiki page