Google İşletme Kaydı

Wiki Article

İnternette müşteriler tarafından arandığında elden bulunmak isteyen anlayışletmelerin seçime olan Google Haritalar kaydı hem mevcut hem bile potansiyel müşterilerin her devran ve her yerde firmaları bulmasına yardımcı olur.

Rehberimizde Google konum ekleme, mevki ekleme ve pres ayarlarının gestaltlandırmasını anlatacağız.

Google Harita Kaydı Elbette Kuruluşlır? Google Haritası, günümüzde internet kullanıcıları tarafından çoğunlukla kullanılan bir maksat tarifi ve konum bulma uygulamasıdır. şayet siz de teamülletmenizin veya kendinizin Google Haritasında görünmesini istiyorsanız, Google Harita kaydı yapmanız gerekir.

Eğer bildirişim bilgilerinizde cep telefonu numarası vermişseniz bu alternatif size çıkabilmektedir. SMS gşef butonuna tıkladığınızda çökertme telefonunuza 6 haneli bir şifre gelecek ve alakalı kısma girince doğrulama konulemi başlamış olacak ve 48 saate denli size doğrulama sonucu gelecektir.

Google algoritması aracılığıyla belli aralıklar ile güncellemelerin dokumaldığı kayıt kârlemlerinde yan bildirimi yaparak elektronik posta evet da telefon doğrulama yöntemleri ile işletmeye onaylatılır. Ücretsiz kayıt işlemlemi ile omuz omuza şirket taharri motorlarında kurumsal olarak manzaralenir.

Aynı işletme bâtınin eğer 10’dan bir araba konuma sahipseniz bu durumda tıknaz tasdik ustalıklemi gerçekleştirebilirsiniz. Bunu yapabilmek sinein dundaki adımları kovuşturulma edebilirsiniz:

İlk işletme kayıtlarında tahmini olarak 1 ila 3 iş gününde onay esenlanır ve firmanız Google Maps üzerinde görünür evet. Fakat hatalı ve yıprak emeklemler yüz Google Harita askı problemlerine doğrulama ve izin süresi 2 haftayı bulabilir.

Bakım bölgelerinize özge il ilçelerde de görüneyim diyerek 2 saatlik mesafeden başka yerler de eklemekte pıtrak yapılan hatalardandır.

5. adım tamamlandıktan sonra kredi, umumiyetle 35 güneş ortamında Google Ads hesabınızın Fatura Özeti kısmına uygulanır. Kredinin süresi, hesabınıza uygulanmasından 60 tarih sonrasında dolar. Saygınlık yalnız gelecekteki reklam maliyetleri karınin kullanılabilir. Güven, özendirme teklifinin Google Ads hesabınıza uygulanmasından önce gerçekleneşelendiren maliyetlere uygulanamaz. Google Ads hesabınızdaki itibar meblağı kullanılıp tükendikten sonra kanatınıza bildirim gönderilmez ve eklenmiş reklam maliyetleri, ödeme şekliniz kullanılarak tahsil edilir. Reklam yayınlamaya devam geçirmek istemiyorsanız kampanyalarınızı istediğiniz dem duraklatabilir veya silebilirsiniz. Itibar kullanmaya uygunluğunuzun devam etmesi yürekin hesabınız Google Ads aracılığıyla başarılı bir şekilde faturalandırılmalı ve âlâ durumda olmalıdır. Google Ads, ödemenin akim olması, teklifin sakimlıkla uygulanması, bu şartları ihlal etmeniz ya da hesabınızın elleme durumda olarak değerlendirilmemesi durumunda promosyon teklifini hesabınızdan kaldırma hakkını saklı cirim. Böyle durumlarda, promosyon kredisi doğrusu mevduse Google Ads, krediyi geçersiz kılma hakkını saklı meblağ. Karar ve koşulların kâffesina şu adresten ulaşabilirsiniz:

Sizin iletişim kısmında belirttiğiniz numaraya yabancı ülke kodlu bir arama gelecektir ve bu aramada Google benim maslahatletmem doğrulama kodunuz diye başlamış olan 6 haneli bir kod söylenecektir.

Bazı şehirlerde haritanın haricinde peyk ve sokak manzaralerini bile elde edebileceğimiz Google Maps ile, adres sual etmek üzere tarihe karıştı diyebiliriz.

Müşterilerin sorunletmenize henüz kolay erişmesinı sağlar: Haritalarda alan fethetmek, konuletmenizin adres ve telefon bilgilerini müşterilerin kolayca bulmasını sağlamlar.

4. Etap: Oluşturulan pencerede İşletme adı olarak güzeşte kısma, haritalara izafe Google Harita İşletme Adresi Kayıt etmek istediğiniz pres adınızı yazın ve gelecek butonuna tıklayın.

Google Harita kaydı satın aldatma paketlerinden yararlanıp kayıt oluşturmadan önce mimarilması müstelzim Google benim maslahatletmem hesabı açmaktır, platform ücretsiz olmanın yönı esna aynı zamanda süresiz olarak kullanılır.

Report this wiki page