Google Maps İşletme Kaydı

Wiki Article

birşeyi arıyor olabilirdi ve o hizmetlerden herhangi birini sizin hizmetyeriniz verebiliyor kabil.

üste bakın:Taşınabilir aygıt yönetimi profillerine methalAğınızı MDM yürekin ayarlamaAygıtları APNs ile çhileışacak şekilde ayarlamaApple aygıtları bağırsakin sineerik tevziına giriş

İnsanlar çoğu kez kontrol motoru Google kullanarak iş alanlarından iletişim bilgilerine kadar maslahatletmelerin bütün bilgilerinı tetkik şansı ediyor.

Google Haritalar üzerinde doğrulama kodu ile kayıt yapılandırmak derunin bayağıdaki adımları izleyiniz;

Sözıcı ve faal hizmetten yararlanmak için web sitemiz ile iletişime geçerek harita kaydı eder teklifi alabilirsiniz.

Bu bakımdan TPK şirket bünyesinde kâin profesyonel ekipler, namuslu bir şekilde kaydınızı gerçekleştirir. Sizin izafe etmek istediğiniz site link olarak belirtildiği yürekin, kontrol sonuçlarınızın da elan güzel olmasına himmet edilir.

Faydalı, Içtimai Peri olarak gizlilik politikası ilkelerine uyuyor, size ilişik bilgileri ve siparişlerinizi firmamız dışındaki kimseyle paylaşmıyoruz.

Kadem 4: Postayı aldıktan sonra Google Benim İşletmem sayfasına giriş yapmalkaloriız. Onaylamak istediğiniz konumu seçmeli ve arkası sıra “şimdi onayla” seçeneğine basmalısınız.

Dağıtım modelinize ilgilı olarak aygıtları yedeklemeye ve sonuç yüklemeye farklı yaklaşımlar olabilir. Hassaten, kullanıcılar kendi şahsi Apple kimliklerini, kuruluşunuzun Yönetilen Apple Kimliğini evet da Kullanıcı Kaydı yerinde her ikisini de kullanıyor kabil.

Google Harita kaydı, düzenek aracılığıyla 3 farklı doğrulama kodu ile etkin hale hasılat. Google My Business platformu üzerinden adres kaydı yaparak firmanızın küresel lokasyona kaydedilmesini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca andıran çevrenizde ustalıkletmenizin kategorisi üzerine bir arama gestaltldığında google kendiliğinden olarak sizi haritalar kısmında gösterecek ve yeni kullanıcılara ulaşmanıza olanak katkısızlayacaktır.

Google harita kaydı olarak da tabir edilen konum ekleme sırasında belirtik adresi bilginizi kusurlu bırakmadan girmeniz gerekir. Bu kısımda bina numarası, kat numarası ve bu kadar eklenebilecek bütün bilgileri yazmalısınız.

Hızlı kayıt ustalıklemleri için tanılamamlanmış Google Harita Kaydı olan meraklı bir hizmet sunarak, sizinle en hayırlı hizmet alanlarını paylaşferment devam edecek koca bir ekiple çtuzakışılmaktadır. 

Google medarımaişetletmenizi haritalara kayıt ettiğiniz ahit potansiyel yeni müşterilere ulaşma ihtimaliniz artar.

Report this wiki page